Nachtaanbidding voor het ongeboren leven

Eerstvolgende keer: de nacht van 3 op 4 januari 2019

woensdag, 12 december 2018

NachtaanbiddingReeds meerdere jaren is er in het Sint-Janscentrum nachtaanbidding, maandelijks in de nacht van donderdag op de eerste vrijdag van de maand. We bidden om heilige roepingen tot het priesterschap en het religieuze leven, en voor de gezinnen. Tevens willen we bidden voor het ongeboren leven.

De opening van een abortushuis in Den Bosch is een symptoom van veel verborgen verdriet en leed bij ouders, grootouders en niet in de laatste plaats ook bij de ongeboren kinderen zelf. Daarom willen we ook voor deze intenties bidden: voor een herwaardering van de cultuur van het leven, voor daadwerkelijke hulp aan mensen in nood en voor mens­waar­dige oplossingen met respect voor ieder levend wezen. Ook tijdens de eucharistieviering op vrijdagochtend om 7.30 uur wordt bijzonder voor deze intenties gebeden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de receptie van het Sint-Janscentrum voor nadere informatie over de nachtaanbidding.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook